Incendiu la un centru comercial! Peste 100 de persoane au fost evacuate

78
FOTO: ARHIVA

Un centru comercial din municipiul Constanţa este evacuat la această oră, din cauza unui incendiu izbucnit în zona restaurantelor.

Pompierii constănţeni au fost solicitaţi să intervină luni pentru stingerea unui incendiu la centru comercial din municipiul Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor ISU Constanţa, până la această oră au fost evacuate aproximativ 100 de persoane.

”Aproximativ 100 de persoane au fost evacuate până în momentul acesta şi continuă evacuarea. Incendiul a izbucnit în zona de fast food”, au spus reprezentanţii ISU Constanţa.

Potrivit pompierilor, incendiul din cel mai mare mall din Constanţa a izbucnit în zona restaurantelor, fiind constatat la hornurile de evacuare a fumului.

De asemenea, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a ajuns la faţa locului pentru a acorda îngrijiri în caz de nevoie, dar până la ora transmiterii acestei ştiri nu a fost semnalată nicio persoană rănită.

Totodată, şi poliţiştii din cadrul secţiilor 1 şi 2 Poliţie şi cei ai Serviciului Rutier au mers la locul incendiului, pentru asigurarea evacuării căilor de acces şi dirijarea traficului rutier.

Incendiul a izbucnit la acelaşi mall în care au mai fost semnalate incidente, bucăţi de tavan prăbuşindu-se, în două rânduri, în ultimele luni, scrie mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here