Pompierii militari de la Garda de Intervenție Beclean au intervenit miercuri în localitatea Feleacu la un incendiu izbucnit la o casă de locuit. Un bărbat a ajuns la spital, cu arsuri la nivelul feței și membrelor superioare.

Intervenția a durat aproximativ o oră, interval în care pompierii militari au evacuat o butelie dintr-o încăpere pentru a evita producerea unei deflagrații. Incendiul se manifesta la acoperișul casei pe aproximativ 80 mp, precum și la nivelul încăperilor. Au ars elementele de mobilier și materialele combustibile din camerele cuprinse de incendiu. 

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, un bărbat în vârstă de aproximativ 49 de ani a suferit arsuri și a fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă. Acesta a fost stabilizat și evacuat spre UPU SMURD BIstrița pentru continuarea investigațiilor medicale ce se impun. Bărbatul prezenta arsuri de gradul II la nivelul membrelor superioare, respectiv leziuni ușoare la nivelul căilor respiratorii în urma inhalării fumului. 

După finalizarea intervenției și îndepărtarea elementelor de construcție care prezentau riscul prăbușirii, în urma cercetării de la fața locului s-a stabilit faptul că incendiul a fost provocat în urma tentativei de a aprinde focul dintr-o sobă cu acumulare de căldură (teracotă) cu lichid inflamabil (benzină).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here