Încă un proiect pe fonduri europene la Beclean! Ambulatoriul din cadrul spitalului va fi modernizat

96

Proiectul de reabilitare, modernizare și dotare a Ambulatoriului Integrat din cadrul Spitalului Orășenesc Beclean, în valoare de 1,8 milioane de euro, este în faza de contractare cu bani europeni prin ADR Nord-Vest, a anunțat primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan pe pagina sa de Facebook.

Ambulatoriului Integrat din cadrul Spitalului Orășenesc Beclean este în faza de contractare cu bani europeni prin ADR Nord-Vest. Din cele zece proiecte cu fonduri europene anunțate, acesta este cel în valoare de 1,8 milioane de euro.

Avem așadar proiecte în valoare totală de 35 de milioane de euro, iar după ce vom obține și finanțarea de aproximativ 15 milioane de euro pentru centura ocolitoare, totalul pentru Beclean va fi de 50 de milioane de euro, finanțări externe (europene sau guvernamentale). (…)

În curând, cam pe toate proiectele va începe munca propriu-zisă (pe unele a început deja) și aș vrea să le mulțumesc încă de pe acum tuturor beclenarilor pentru înțelegere și îndeosebi pentru încredere„, a scris Nicolae Moldovan, primarul orașului Beclean, pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here