Încă o persoană din Bistrița-Năsăud a fost amendată drastic, după ce a fost prinsă aruncând deșeuri în natură. Este vorba despre un bărbat din Șieu Măgheruș care a vrut să scape de gunoaiele din propria gospodărie și să le arunce pe o pășune proaspăt curățată de administrația locală. A avut însă ghinion, fiindcă acolo a fost montată o cameră de luat vederi. Amenda primită de bărbat se cifrează la 10.000 lei.

„Avem toleranță ZERO pentru cei care poluează natura cu deșeuri.

După ecologizarea unei zone din localitatea Sărățel de către primăria comunei Șieu Măgheruș, inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud au instalat o cameră video, deoarece acea zonă era predispusă abandonului de deșeuri.

Din păcate, previziunile au fost adeverite de către R.R., cetățean din localitate, care, în data de 7 mai, a aruncat deșeuri în acea zonă.

Dovezile au fost trimise Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud, care ne-a sprijinit în identificarea și sancționarea făptuitorului cu amendă de 10000 lei.

Anumite deșeuri se pot preda GRATUIT la cele 5 centre de colectare a deșeurilor din județ – deșeuri voluminoase, deșeuri electrocasnice, deșeuri vegetale, deșeuri provenite din construcții ( gratuit în limita a 200 kg. / an / gospodărie), iar operatorul de salubritate ridică orice tipuri de deșeuri de la populație pe baza de comandă, așadar abandonul deșeurilor în natură este inacceptabil și-l vom sancționa cu fermitate de fiecare dată.

Nu mai aruncați deșeurile în natură pentru că riscați sancțiuni foarte mari!” transmit reprezentanții ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here