Ștrandul Codrișor din Bistrița are toate șansele să devină o zonă de agrement la standarde înalte.
Lucrările începute în luna septembrie sunt în toi, așa că nu avem altceva de făcut decât să așteptăm vara anului 2016.
În conturile companiei vor intra 4.280.000 de lei, în condițiile în care lucrările au fost adjudecate la un preț de 3,3 milioane de lei cu TVA inclus.

„În cursul lunii septembrie au început lucrările de modernizare a ștrandului municipal. Este vorba de o lucrare estimată să dureze nouă luni de zile, astfel ca până anul viitor când va începe și sezonul cald, noi sperăm ca ștrandul să îi aștepte pe cei care doresc să meargă acolo șă îi aștepte în condiții mult mai bune.Vorbim de modernizare atât a infrastructurii, a rețelelor pe care le avem de apă și canalizare electrică, dar și a toaletelor, a grupurilor sociale,  a celorlalte facilități pe care le avem în zona ștrandului municipal. De asemenea, unul dintre lucrurile importante care urmează să se schimbe este instalația de filtrare a apei, astfel încât să nu mai fie nevoie să fie golită o apă la un interval de câteva zile pentru a fi împrospătată, și pe sistemul care va intra în funcțiune începând cu anul viitor, cu pompele de filtrare și recirculare, vom rezolva și această problemă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Bistrița, Mihai Ruști.

Modernizarea ștrandului vizează o suprafață de 13.ooo metri pătrați, din cei 60.000 pe care îi are zona Codrișor. Acest loc nu a mai beneficiat de investiții majore din anul 1972.

strand 1 strand 2 strand 3 strand 5 strand

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.