Imagini HORROR înfățișează interiorul Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean din Reșița! Mizerie, igrasie și pacienți goi, lăsați pe jos, în mijlocul coridoarelor din unitatea medicală.

Potrivit Digi 24, managerul spitalului Județean din Reșița recunoaște că imaginile sunt într-adevăr din interiorul unității și a deschis o anchetă internă.

În imagini apar persoane bolnave de coronavirus și care au și probleme psihice, menționează presa națională.

Fotografiile au fost postate de foști pacienți cu coronavirus care au fost internați în acest spital din Reșița și care au dat detalii șocante despre modul în care sunt tratați bolnavii.

Pozele au fost făcute în clădirea secției de boli infecțioase a spitalului, separată de clădirea principală, construită în anii 50 și la care nu s-a făcut nicio reparație de 15 ani.

Citește mai multe detalii pe G4Media.

1 COMENTARIU

  1. Nu-i de mirare, ptr ca sistematic , personalul de itretinere din spitale, au fost reduse atat de tare, incat efectiv ” femeile de serviciu ” … cate sunt nu pot face fata la facut curatenie, la distribuit mancarea si la ingrijitul pacientilor… De aceia se tolerau mambrii de familie sa stea in c*r pe scaune… langa paturile betegilor… si care bine-nteles ca erau ” aseptici ” … si plini de virusi de tot felul , in mod incontrolabil… Toata lumea putea intra si iesi ” cu cizmele din grajd „… din saloanele bolnavilor… etc.
    Acuma, cu pandemia si cu interdictia de a se mai itra in mediul septic, ajung bolnavii sa cada pe jos, nimeni sa nu-i mai ridice , nimeni sa nu-i mai ajute si sa nu-i mai spele …ptr ca efectiv NU ARE CINE .
    Cine se face vinovat (?) bine-nteles ca NU DOAR PSD -UL … ( cum este optica PNL-ului ) ci absolut toti cei care au succedat Regimul Ceausescu , pana in prezent si care si-au batut joc de sistemul de sanatate romanesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here