Preşedintele Comisiei de control a activităţii SRI, Claudiu Manda, a declarat, marţi, că audierile în comisie continuă miercuri cu a treia audiere a fostului locotenent-colonel SRI, Daniel Dragomir, fiind chemat şi fostul secretar de stat în Ministerul Justiţiei, Ovidiu Puţura, informează Mediafax.

 

Programul audierilor viitoare a fost anunţat de către Claudiu Manda încă de săptămâna trecută, pe 12 octombrie.

Săptămâna viitoare intenţionăm să-i invităm la comisie din nou pe Daniel Dragomir, Elena Udrea, Traian Băsescu şi domnul Puţura, fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei. În cadrul discuţiilor cred că au apărut elemente pe care cred că le putem lămuri (….) cu aceşti invitaţi”, a declarat preşedintele Comisiei pentru controlul SRI, Claudiu Manda.

O nouă şedinţă a comisiei va fi convocată pentru joi, când este programată Elena Udrea.

Joi va fi prezentă la comisie, doamna Elena Udrea şi rămâne ca săptămâna viitoare, dintre cei pe care i-am anunţat în prima etapă, să-l invităm pe domnul Traian Băsescu, să stabilim cu dânsul. Mi-a confirmat că va veni la comisie, a aşteptat să-i vină adresa scrisă, dar am înţeles că joi nu este în ţară, motiv pentru care nu putem să facem audierea joi, ci o să o facem săptămâna viitoare”, a mai precizat Manda, conform sursei citate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here