Idei „creţe” la Primăria Bistriţa! Ovidiu Creţu vrea să pună la pământ Stadionul Jean Pădureanu

1684

Mai marii oraşului au planuri „creţe” cu Stadionul Jean Pădureanu, singurul existent în municipiu. Deşi oficial încă nu l-a preluat, neajungând la niciun consens cu lichidatorul Gloriei, primarul Ovidiu Creţu deja şi-a făcut nişte planuri cu această construcţie, pe care vrea s-o radă de pe faţa pământului, pentru a mări parcul municipal.

 

Deşi încă nu a reuşit să bată palma cu lichidatorul fostei Gloria Bistriţa pentru preluarea Stadionului Jean Pădureanu, după ce negocierile au eşuat în mai multe rânduri, primarul Ovidiu Creţu are deja planuri mari cu singurul stadion din municipiu.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita.

Andreea Moldovan

2 COMENTARII

  1. Pai, eu nu sunt fan al fotbalului, dar chiar ca este necesar si un astfel de ” amenajament ” social pentru municipiu . Probabil ca vrea sa-l „mute ” in alta parte… Nu cred ca efectiv vrea sa-l „rada ” definitiv . Sunteti „rai ” de data asta !

  2. Nasaudeanul are dreptate, poziția lui nu ar avea șanse foarte mari pentru a susține concerte, jocuri sau orice de anvergură, efectiv spatiul pentru logistica lipsește, nu sunt fan al ideilor „crețe” si sunt destul de sigur ca o sa iasa o mare porcărie de proiect, dat fiind faptul că a dezamăgit destul, ideea e ok…acum sa vedem ce o sa iasa si cine o sa finalizeze 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here