Unei femei din Uganda i s-a interzis să mai nască după ce a făcut 44 de copii până la vârsta de 36 de ani, arată presa africană, cazul lui Mariam Nabatanzi ajungând în cărțile de istorie din țara sa.

Mariam Nabatanzi s-a căsătorit la 12 ani cu un bărbat care avea 40 de ani. A născut primii ei gemeni în anul următor. În urma unei afecțiuni genetice, femeia a continuat să nască un număr mare de copii la fiecare sarcină, informează mediafax.ro.

De-a lungul anilor a născut șase perechi de gemeni, de patru ori tripleți și de cinci ori cvadrupleți. După 15 sarcini, ea născuse 44 de copii. Dintre aceștia a pierdut șase. Pe toți ceilalți 38 rămași îi crește, notează The Mirror.

Medicii au fost obligați să îi interzică lui Mariam să mai rămână însărcinată.

Înțelegând că decizia medicilor a fost luată pentru binele ei, Mariam s-a arătat bucuroasă că ”este în final liberă”, arată presa din Ghana. Femeia a povestit că a cerut ajutorul medicilor după primele două sarcini dar i s-a spus că anticoncepționalele pot duce la complicații din cauza afecțiunii ei genetice. La 40 de ani a suferit o intervenție chirurgicală datorită căreia a reușit să nu mai rămână însărcinată de atunci.

4 COMENTARII

  1. No asta da IEPUROAICA ! Fereasca sfantu sa avem si in Romania o astfel de ” rasa ” … care se inmultzeste ca soarecii si ca iepurii … ! Va dati seama daca toti ” coloratii ” notri s-ar ” impuia ” la fel …
    Si ” pocaitii ” fac acelasi lucru, dar aia , in timp ce tata-si si muma-sa se f*t in draci, plozii lor macar sa intretin si se ingrijesc unii pe ceilalti si nu umbla la cersit …

  2. MAAA… DACA ACEASTA RASA UMANA AR DA OAMENI destepti, ordonati, curati, harnici si buni muncitori, n-ar fi nici o problema, dar fara sa fac aluzie la ” culorile lor „… de regula sunt cei mai mocicosi, mai dezordonati, mai puturosi si nimurigi dintre pamanteni, care stiu numai sa se fu*a , sa faca plozi, sa doarma si sa ceara de pomana de la stat … Nu toti… dar 85% dintre ei asa sunt ! Asta nu inseamna ca nu sunt si „albi ” … la fel ca ei … si culmea este ca rasa neagra este mult mai rezistenta si mai viguroasa in lupta cu bolile si se inmultesc ca ” paduchii „… ca iepurii, , soarecii ori sobolanii … murind cei mai multi din rasa alba .

  3. No lasati ca vin amu ” lacustele ” din Iran, Irak, Afganistan , Siria si Pakistan peste Europa… s-apoi sa vedeti voi cum respecta astia ” porunca Domnului … INMULTZITZI-VA ” , de iepurii si sobolanii o sa fie vax pe langa ei si cum or sa -si ceara ” drepturile lor naturale ” , de sa le dai lor casa, pamantul, nevasta si copiii si sa ramai tu ” sarac pe sub tufe si prin burene ” … ! Astia asa propovaduiesc, cica asa scrie in Coranul lor, ca Allah-ul lor le-a poruncit sa tabarasca peste noi, sa cucereasca tot ” Pamamtul ” … sa instaureze ” Legea Sharia ” peste tot si ca n-avem decat sa-i tinem noi , sa mergem noi in tzarile lor si sa ne luptam, sa ne dam viatza ptr pamantul pe care li l-au dat Dumnezeu ( sal Allahul lor ) … ca pe ei ii doare fix ” invers ” … si NOI TOTI PROSTII-I PUPAM IN C*R SI MERGEM CA NAROZII SA MURIM ACOLO PTR EI … !
    Io , dupa mine, i-as prinde pe toti, i-as grupa si constitui in ” unitatzi militare ” , i-as dota cu cele necesare Razboiului si pe toti cei intre 18-65 de ani , i-ar ” azvarli ” inapoi de unde au venit si i-as pune sa moara ei pentru pamanturile si tzara lor , nu noi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here