Un bărbat din Archiud, împreună cu fiul său au fost reținuți pentru 24 de ore, joi, și sunt cercetați de polițiști, după ce în luna iulie i-ar fi administrat o bătaie soră cu moartea unui consătean. Unul dintre agresori, deși a fost dus vineri în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, a fost pus sub control judiciar.

Un bărbat din satul Archiud (comuna Teaca) și fiul său s-au trezit joi cu mascații la poartă, după ce împotriva lor a a fost depusă o plângere penală pentru lovire. În luna iulie, cei doi l-ar fi bătut zdravăn pe un consătean.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în luna iulie a.c., cei doi l-ar fi bătut pe un bărbat de 36 de ani din Archiud, în apropierea locuinței lui, cauzându-i leziuni corporale care au necesitat pentru vindecare 53-55 zile de îngrijiri medicale„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

După ce oamenii legii le-au percheziționat locuința, cei doi au fost duși la audieri, iar ulterior au fost reținuți pentru 24 de ore.

„Cu ocazia percheziției efectuate, polițiștii au pus în aplicare două mandate de aducere, astfel că, un bărbat de 40 de ani, din Archiud, împreună cu fiul său de 16 ani, ambii bănuiți de comitea faptei, au fost conduși la sediul Poliției pentru audieri. În cursul zilei de ieri, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore”, a precizat sursa citată.

În fața instanței a ajuns cu propunere de arestare preventivă doar unul dintre agresori, însă instanța a decis să aplice doar măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

1 COMENTARIU

 1. NU ESTE CIVILIZAT, NICI LEGAL SI NICI CRESTIN ceea ce s-a intamplat, dar la noi in aceasta tzara plina de ci.o.mar.lani… care vad ca pana iti realizezi un anumit drept… MORI … toti ” pun mana pe par ” … pe ” bota si pe scorbaciul cu bube ” … si-i aplica ” justitia populara ” … ni.mu.ru.gului care nu vrea el sa priceapa, nu se conformeaza si incalca drepturile celorlalti, crezand ca NUMAI EL ESTE PE LUMEA ASTA SI CA IMPOTRIVA LUI , oricum LEGEA … n-are nici un efect !
  – Ca sa dai pe cineva in judecata, iti trebuie ” taxa de timbru de judecata ” … care NU ESTE MICA DELOC ;
  – Trebuie sa ai martori… care de semenea nu-ti vin gratis ;
  – Se fac tot felul de expertize, de constatari medico-legale… etc. care si alea-s pe bani… ;
  – Trebuie sa astepti ca justitia sa se desfasoare in cel putin 3 ierarhii judiciare … si care se intinde pe ani buni … pana iti vezi dreptul realizat ;
  – Daca partea care pierde procesul n-are bani, INSTANTELE DE JUDECATA , nu-ti dau Decizia sau Hotararea de judecata, pana ” cineva ” nu achita costurile judecatii… si daca cel care castiga procesul are nevoie urgenta de aceste decizii sau hotarari, n-are decat sa achite el cheltuielile, din banii si pe cheltuiala sa… ca altfel NU PRIMESTE ACESTE DOCUMENTE JUDICIARE .
  S-ATUNCI… ” PO.PU.LI.MEA ” … aplica „legea parului ” … ca ESTE ” SFANTA ” AICI LA NOI IN ROMANIA. CAND II ARDE ” ALUIA ” CATIVA PARI IN CAP… SA VEDETI CUM SE CONFORMEAZA … !
  Cu ” parul in cap ” … actiunea se realizeaza ” urgent si pe loc ” … si nu trebuie sa mai astepte dupa un nem.ernic care nu vrea el sa se conformeze si caruia nu-i pasa de nimeni si de nimic …
  NO DE AIA LEGEA PARULUI SE APLICA IN ROMANIA , de cand e lumea … lume si care are efect deplin , mai ales in randul ” cio.mar.limii ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here