Hoții care au furat aproape 10.000 de lei de la o firmă din Năsăud, ARESTAȚI PREVENTIV

1247

Cei trei bărbați care au furat din incinta unei firme din orașul Năsăud aproape 10.000 lei, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Năsăud.


Cristinel Suciu, Florin Neves Sbîrcea și Vicențiu Laurean Angelo Doce își vor petrece sărbătorile după grati. Judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea de arestare preventivă a celor trei, după ce s-a descoperit că ei sunt autorii unui furt din incinta unei firme din Năsăud petrecut pe data de 16 decembrie. În ziua respectivă, poliția a fost sesizată de administratorul firmei Năsăud, despre faptul că un angajat al său ar fi fost amenințat de o persoană necunoscută care avea fața acoperită cu o mască și care ulterior ar fi furat din incinta firmei o sumă importantă de bani.

Polițiștii aveau să descopere curând că lucrurile nu stau chiar așa, fiindcă respectivul angajat, în vârstă de 23 de ani, originar din orașul Sângeorz-Băi, mințise. În realitate, tânărul era părtaș la furt.

Ulterior, oamenii legii au efectuat 4 percheziții domiciliare pe raza orașelor Năsăud și Sângeorz-Băi, de unde au fost ridicate mai multe bunuri și suma de 2.500 lei, despre care există suspiciunea că ar fi fost sustrase ori folosite la comiterea faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here