Hotel Mya iți oferă comfortul de care ai nevoie pentru o vacanță reușită

62

Indiferent că îți dorești să te relaxezi într-o vacanță liniștită alături de familie într-o zonă liniștită plină de verdeață sau să deguști delicatesele culinare variate la un restaurant într-o atmosferă intimă, Hotel Mya îți pune la dispoziție un pachet complet de servicii.

Hotel Mya este amplasat la intrarea Municipiului Bistrița, dinspre Cluj, pe Drumul Cetății nr 5. Hotelul impresionează de la intrare prin poziționarea sa într-o oaza de verdeață, care oferă clienților o stare de liniște.

Hotelul pune la dispoziția turiștilor camere spațioase și frumos amenajate. Restaurantul de asemenea servește delicatese culinare variate, într-o atmosferă intimă și relaxantă. Meniul, mereu în transformare, este îmbogățit cu preparate din bucătăria tradițională cu specific local, cu preparate din bucătăria internațională dar și cu deserturi delicioase, pe gustul tuturor celor care trec pragul localului.Hotelul Mya se ocupă și de organizarea de evenimente speciale în Bistrița precum nunți, aniversări, cocktail-uri sau întâlniri de afaceri, și vă pun la dispoziție un pachet complet de servicii și o terasă în aer liber, cu acces direct din restaurant.

Hotelul este unul discret, care oferă un număr de 36 locuri de cazare în 15 camere, toate dotate cu baie cu cabina de dus cu hidromasaj, cablu tv, conexiune la internet.

Serviciile de care dispun clienții sunt vaste, de la aer conditionat, room service 24 h, parcare, seif, terasa, gradina proprie, restaurant cu 450 locuri, bar, spalatorie, până la sala speciala de sedinte dotata cu calculator cu accesare internet, video proiector și instalație de sonorizare.

Service 24 h, parcare, seif, terasa, gradina proprie, restaurant cu 450 locuri, bar, spalatorie, până la sala speciala de sedinte dotata cu calculator cu accesare internet, video proiector și instalație de sonorizare.

Personalul hotelului stă la dispoziția clienților pentru a organiza cât mai bine șederea acestora, oferind servicii de rezervare pentru diverse evenimente culturale, organizarea de excursii și vizite asistate de un ghid turistic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here