Un furt din locuință a fost soluționat miercuri de polițiștii de la Investigații Criminale și Ordine Publică Bistrița. Prejudiciul, în cuantum de 1000 de euro, a fost recuperat integral de oamenii legii. Cercetată în cauză este o tânără de 18 ani din Poiana Ilvei.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate astăzi, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Bistrița, au identificat o tânără de 18 ani din Poiana Ilvei, bănuită de furt din locuință.

„În fapt, în după-masa de ieri, 11 ianuarie, o tânără din Bistrița a sesizat prin 112 faptul că i s-a sustras o sumă de bani, pe care o păstra în locuința ei din municipiul Bistrița.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 15 decembrie 2021-3 ianuarie 2022,  tânăra din Poiana Ilvei ar fi sustras din apartamentul situat în Bistrița, în mod repetat, mai multe sume de bani. Prejudiciul total este de 1.000 de euro și a fost recuperat, în totalitate, de polițiști”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.