Hans Klemm spune că SUA sprijină complet lupta anticorupție în România

33
Sursa fotografiei: Evz.ro

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a spus joi că modificările aduse legislației penale și anticorupție pot influența negativ relația România – SUA, acesta a precizat că guvernul Statelor Unite sprijină complet lupta anticorupție și apărarea drepturilor omului. 

 

”Recentele modificări în legislația penală și anticorupție, semnalate într-o scrisoare comună a ambasadorilor și oficiali UE, pot avea un rol negativ asupra cooperării SUA-România în domeniul luptei împotriva terorismului, traficului de arme și persoane și aplicarea legii”, le-a spus Klemm celor prezenți la evenimentul, ”The U.S. – Romania Strategic Partnership: Highlights & Opportunities – AmCham Ambassadorial Business Breakfast”, desfășurat la București.

Totodată, ambasadorul american a mai explicat că, așa cum au declarat întotdeauna, Casa Albă și Departamentul de Stat sprijină complet lupta anticorupție și apărarea drepturilor omului în România, potrivit G4Media.

La rândul său, George Maior, ambasadorul României în Statele Unite ale Americii a spus că, în ciuda ultimelor zile și a declarațiilor din spațiul public, relațiile dintre România și SUA sunt foarte bune.

1 COMENTARIU

  1. Sprijina ” lupta anticoruptie ” in Romania … dar le cere guvernantilor sa-i lase in functii doar pe cei agreati de ei… si care „pleznesc din calcaie cu bratul drept intins orizontal „… precum a facut Orban cand a fost ” uns sef al PNL „… si cand as trigat in gura mara … ” La Baioneta ” … de parca ar fi strigat ” Haill… ” ( nu mai zc… ca stiti dvs la ce ma refer … ) !
    Apoi NU DOMNULE AMBASADOR ! ASA NU si va suparati Dvs si va convine si ba … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here