Câțiva mistreți au fost văzuți în plină zi, în fața unei case din municipiul Bistrița, mai precis în cartierul Subcetate, unde au și fost fotografiați de un bistrițean.

Cinci mistreți au fost fotografiați într-o ipostază bizară: în fața unei vile din cartierul bistrițean Subcetate. Animalele păreau extrem de liniștite, însă pentru asta există o explicație.

Potrivit viceprimarului municipiului Bistrița, Cristian Niculae, cele cinci exemplare sunt metiși, rezultați din încrucișarea unor porci mistreți cu porci domestici și sunt deținuți de un bistrițean care locuiește în zona respectivă. Animalele au evadat din curtea gospodăriei și s-au plimbat în voie o vreme. În final, proprietarul le-a luat și le-a dus în Tărpiu, unde are probabil un loc propice pentru a le adăposti.

Am trimis polițiștii locali să verifice situația. Porcii sunt niște metiși, deci tot domestici, care acum au fost luați de proprietar și duși la Tărpiu. Am anunțat și DSVSA, care va verifica dacă a fost sau nu încălcată legea din punct de vedere sanitar-veterinar„, a declarat Cristian Niculae, pentru Gazeta de Bistrița. 

1 COMENTARIU

  1. Daca dadeau braconierii de ei… acuma nu le mai facea nimeni ” poze ” … !
    Cum sunt ” metisi ” … si cum nici nu fug de oameni … va dati seama ca acuma erau deja carnatzi … , sunci si slanina afumata … si domnul ” proprietar ” din Tarpiu, se putea linge pe … ” degete ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here