Guvernul Ghilotină- Orban a trecut la „treabă”: anunță tăieri de salarii la medici, scumpirea medicamentelor, închiderea magazinelor cu mâncare românească ieftină, sistarea căldurii și apei calde în prag de iarnă, concedieri în masă.

Așadar, declarațiile hazardate, ale lui Orban, creează panică în sistemul de Sănătate și induc nesiguranță în rândul medicilor și al personalului medical, dau naștere la un nou exod, practic afectează siguranța națională a României.

Dar nu le pasă!

Ei vor să fie cool pe sticlă și pe net!

Orban, Iohannis au creat criza politică și au blocat ceea ce trebuia să se întâmple firesc, respectiv rectificarea, care se face la fiecare sfârșit de an, la Sănătate.

Este deja de notorietate că Guvernul PSD a luat, în acest an, decizii esențiale pentru sănătatea românilor.

A introdus noi molecule pe lista medicamentelor gratuite și compensate, a creat noi programe de sănătate, a introdus noi pacienți în programele de sănătate.

De aceea era nevoie de rectificarea bugetară pe care Iohannis și Orban au blocat-o atunci când au declanșat criza politică. 

Actele pentru rectificare sunt deja pe masa noului ministru al Sănătății și pe masa premierului.

Nu este nevoie de declarații mincinoase care să inducă panică și să arunce în aer sistemul de Sănătate.

Doar cine are alte interese, contrare intereselor naționale, poate face așa ceva.

În trei ani de guvernare PSD, nu au fost niciodată problem legate de salarii deși salariile românilor au crescut constant și semnificativ.

În timp ce guvernele PSD au adus salariile medicilor la nivel European, Orban și ceilalți habarniști din guvernul Ghilotină, se gândesc deja la tăieri.

Se gândesc să facă praf o măsură esențială pentru sănătatea românilor, o măsură care a oprit exodul medicilor.

PUBLICITATE ELECTORALĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here