Marcel Vela, Ministrul de Interne, a anunţat în cadrul unei ședințe a conducerii PNL, de marți seara, că are în pregătire o nouă ordonanţă militară.

Vela nu a dat detalii referitoare la obiectul ordonanţei, au declarat surse politice.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, i-a anunţat, marţi seara, pe liderii liberali că pregăteşte o nouă ordonanţă militară, au declarat pentru MEDIAFAX surse liberale.

Conţinutul ordonanţei ar urma să fie făcut public, cel mai probabil, în cursul zilei de miercuri. El nu a dat detalii referitoare la obiectul ordonanţei militare.

Anunţul a fost făcut în timpul videoconferinţei convocată de preşedintele PNL, Ludovic Orban.

sursă: monitorulcj.ro

1 COMENTARIU

  1. Pai… firesc… asa se conduc societatile in cazuri speciale … !
    Ar trebui luat exemplu conceptual al Parlamentului Indian ( asiatic ) si modului de actiune al politiei , in raport cu cetatenii care nu respecta legea, ordinele si regulile stabilite .
    Degeaba se dau amenzi ” FOARTE MARI SI DURE ” … ca majoritatea sunt niste prapaditi care ce-i pe ei e si-n valiza si nu vor putea plati niciodata aceste amenzi si nici nu se vor ptea executa silit, dar daca s-ar proceda ca-n India… va garantez eu ca ar fi rare cazurile cand cetatzenii na.rozi, golanii si vagabonzii nostri ar umbla aiurea si nu s-ar supune reglementarilor , adica ” BOTA de banbus , PARUL din gard si/sau SCORBACIUL cu bube ” … ” rupte din Rai ” … ca asa scrie sin Sfanta Biblie !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here