Grindeanu revine în politică

229

Fostul premier al României Sorin Grindeanu a afirmat, pentru pressalert.ro: ”Cea mai bună evaluare va fi anul viitor, când vor fi alegerile europarlamentare. PSD Timiș a crescut de la un ciclu electoral la altul. Împreună cu echipa pe care am condus-o am reușit să câștigăm alegerile în Timiș, județ tradițional de dreapta. Pe Călin Dobra l-am sprijinit să vină la consiliul județean. Că nu mai e căpitan Grindeanu și că acum e Dobra?! Nu e foarte important”.

”Cred că poate să facă față provocărilor. Era mâna mea dreaptă. Diagnoza e atunci când vin rezultatele, iar în general e aceeași echipă cu care am câștigat alegerile din 2016”, a completat Sorin Grindeanu.

Chiar dacă momentan își urmează vocația din postul de șef al ANCOM, Sorin Grindeanu nu exclude o întoarcere în viața politică. ”Eu am mandat până în 2023 la ANCOM, însă cine știe ce ne oferă anul electoral 2020? Vom vedea. Mandatul meu am de gând să îl duc la bun sfârșit, îmi place ceea ce fac. E meseria mea și am o echipă extraordinară cu care lucrez”, a declarat Sorin Grindeanu, potrivit dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here