Gigi Becali riscă până la 3 ani de închisoare, a încălcat legea constituţiei

45

Gigi Becali ar putea avea probleme mari după ce a votat la Referendumul pentru redefinirea familiei. Autoritatea Electorală Permanentă a confirmat faptul că finanţatorul FCSB nu avea drept de vot.

Becali a rămas fără drept de vot după condamnările primite în 2013. Pe lângă perioada de detenţie, Becali a primit şi interzis la vot pe o perioadă de 5 ani după executarea pedepsei principale.

AEP subliniază că, potrivit dispozițiilor art. 38 alin. (2) din Constituție și art. 4 din Legea nr. 3/2000 privind organizarea și desfășurarea referendumului, „persoanele condamnate prin hotărâre judecătorească definitivă la pierderea drepturilor electorale nu-și pot exercită dreptul de vot, pe perioada interdicției”.

1 COMENTARIU

  1. D-apoi daca a fost condamnat, de ce nu i s-a operat in fisa de „starea civila ” faptul ca nu are drept de vot si de ce a fost inclus pe aceste liste ? Cine este vinovatul … ” cina mananca ori cine da … ” ? Pai el a mers la vot… si daca era respins … NU AR FI VOTAT si cu asta basta !
    Prea am impresia ca cineva doreste cu orice pretz, toata lumea sa faca puscarie si sa aiba cazier in aceasta tzara . Azi-maine o sa ajungem sa avem toti caziere … ca pe vremea ” mitraliatului ” … cand aproape toti tzaranii care-si furau productia agricola… era deja condamnat si cu cazier ( agricol ) , pentru o traista de malai, de sfecla ori o sarcina de iarba cosita ptr vite …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here