Ghitta și Ivan i-au prelungit contractul la UBB repetentului Coldea

241

La sfârşitul lunii ianuarie 2018 aflam că fostul adjunct SRI, Florian Coldea a fost angajat la cea mai prestigioasă universitate din ţară. Sub aripa lui Adrian Ivan, fost cadru al UBB, în prezent rector al Academiei SRI, Coldea şi-a croit drumul spre Universitatea Babeş-Bolyai. Cu o inteligenţă deosebită ce îi poate captiva pe studenţi, un profesor care a rămas repetent şi la Universitatea Politehnică din Timişoara şi la Academia Naţională de Informaţii a obţinut prelungirea contractului individual de muncă la UBB Cluj-Napoca.

 

Coldea este pensionar după ce a fost forţat să demisioneze din SRI la mijlocul lunii ianuarie, în urma dezvăluirilor făcute de omul de afaceri Sebastian Ghiţă despre vacanţele petrecute împreună în mai multe destinaţii exotice.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita de la orice punct de difuzare a presei.

1 COMENTARIU

  1. No… deja exagerati ! De cand e lumea lume, copiii, elevii si studentii , masteranzii ori doctoranzii au copiat , au „sopy-paste”-uat , au soptit ori au mai pierdut cate un examen… dar pentru aia, nu inseamna ca daca repeti un an de studii esti si „capatzanos „… ! Asa-i la „scoala „… viatza a demonstrat ca nu toti cei cu nota ” 10 ” sunt si de „excelentza ” si nu sunt chiar „prosti ” cei de „nota 5 ” … ! Nu fiti rai !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here