Gestul care a socat Romania: ce a facut o fata cu 22.000$

492

Un model de videochat a donat 22.000$ unor case de copii din Bucuresti. Gestul ei a socat intreaga tara, iar motivatia pentru care a facut acest gest i-a induiosat chiar si pe cei mai greu de impresionat: „Ma îngrozește gândul că există copii care se culcă nemâncați. Mă ingrozește că există părinți care nu au cu ce să își trimită copiii la școală, sau, mai rău, care îi abandonează. (…) Putem schimba România asta, dacă ne schimbăm și noi mentalitatea.”

Fiecare om are propria definitie a succesului. Iar daca unele persoane echivaleaza succesul cu o cariera de succes, altele il definesc prin prisma banilor pe care ii castiga, in timp ce altii considera ca succesul este reprezentat de viata de familie. Un studiu recent realizat pe 2.000 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 45 de ani arata ca acestea, intr-un clasament al indicatorilor pentru succes, independenta financiara a ocupat locul intai.

Si daca tot vorbim despre independenta financiara, un lucru este clar: nu trebuie sa omitem studiourile de videochat. Videochatul nu mai este un subiect tabu in Romania, iar daca, la inceputurile aparitiei lui, toata lumea l-a asociat cu prostitutia, acum lucrurile s-au schimbat. Romanii au inteles faptul ca modelele de videochat au un job ca toate celelalte si ca nu fac altceva decat sa vorbeasca, prin intermediul unei camere web, cu diferiti oameni din intreaga lume. Conversatiile sunt purtate fie in engleza, fie spaniola sau italiana, in functie de provenienta celui care plateste, dar si de cunostintele modelului.

Iar Alexandra, o tanara de 22 de ani a dat tuturor o lectie de viata zilele trecute: toti banii pe care i-a castigat in doua saptamani, 22.000$, i-a donat unor case de copii din Bucuresti. Gestul a socat toata Romania, dar si persoane din afara ei.

Charm Studio formeaza modele de videochat de top

charm 2

Alexandra este model de videochat la cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, Charm Studio si „a inceput de jos”, asa cum ne spune ea. „La inceput castigam 1.000-1.500$ in fiecare luna, dar am avut noroc de o echipa foarte frumoasa, care a muncit cot la cot cu mine. Sunt convinsa de faptul ca nu as fi ajuns aici fara ele. Si ma refer aici la team-leaderul nostru, dar si la Manager, la fetele din departamentul foto si departamentul de Marketing. Si donatia am facut-o pentru ca mi-e mila, si mi se rupe sufletul cand ma gandesc cati copii se duc mancati la culcare. Cred cu tarie ca daca vrem sa schimbam ceva in Romania, trebuie sa incepem cu noi”.

Charm Studio este studioul de videochat din Bucuresti care are peste 150 de modele si o echipa formata exclusiv din personal feminin. In plus, tot ei sunt cei care au castigat zeci de premii la concursurile internationale de profil pentru „Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti”.

1 COMENTARIU

  1. Un gest demn de admirat. Indiferent de sursa banilor, atata timp cat sunt munciti si legali, se pot bucura si persoanele care au nevoie, iar faptul ca un model a ales sa ajute spune multe despre aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here