Într-o postare pe pagina sa de Facebook, George Simion a îndemnat pe români să iasă în stradă, pe 2 octombrie, pentru a protesta împotriva Guvernului condus de Ciucă.

„Îndemnăm românii să iasă în stradă. Altfel, Virgil Popescu îi va duce în faliment pe români, vor fi nevoiți să-și vândă apartamentele”, a spus Simion.

Totodată, președintele AUR a anunțat că nu își dorește o politizare a protestelor, invitând pe această cale sindicatele, patronatele și alte formațiuni politice să se alăture demersului său.

Totodată, Simion l-a criticat din nou pe Virgil Popescu, precizând că își bate joc de soarta României prin înstrăinarea TermoMidia.

„(…) Cu îndatorarea țării prin această compensare, prin favorizarea unor companii necunoscute din energie, ne face să acționăm. Mâine e prima zi de sesiune extraordinară, am anunțat o conferință de presă, pregătim românii pentru proteste, pentru că am văzut că suntem singura forță care poate scoate oamenii în stradă”, a declarat George Simion, potrivit România TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.