Au fost salvaţi peste 450 de migranţi care încercau să ajungă în Spania din Maroc, a anunţat marţi Garda de coastă spaniolă, relatează AFP.

Cele 458 de persoane, între care 13 copii, se aflau la bordul a nouă ambarcaţiuni în strâmtoarea Gibraltar şi în Marea Alboran, între Spania şi Maroc, a precizat Garda de coastă pe contul său de Twitter, conform Agerpres.

Potrivit ultimului bilanţ al Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie (OIM), peste 23.000 de migranţi au sosit din ianuarie pe mare în Spania, mai mult decât pe întreg anul trecut.

Spania a devenit în acest an prima poartă de intrare pentru migranţi în Europa, în timp ce Italia şi-a închis porturile pentru migranţi.

1 COMENTARIU

  1. Maaa… este umanitar sa faci acest lucru, dar dac tot il faci, nu vei scapa de imigranti in vecii vecilor , ca astia se anunta unul pe celalalt, si vin puhoi peste tine ca si gastile de gitanos, care cum vede ca-i dai unuia … ceva… vine altul si altul si altul… ca se trimit unul pe celalalt sa-i „dai si lui „… ( un sut in c*r eventual ) . Daca nu se inceteaza cu „salvarea acestora ” si nu li se interzice total sa mai patrunda astfel in Europa, azi-maine, se vor schimba „polii Pamantului ” si coloratii vor ajunge intre ” Zapezi ” si albii in nisipurile Saharei .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here