Gabriela Firea se va lupta cu toate armele împotriva lui Liviu Dragnea: s-ar putea trezi cu un nou dosar la DNA

211Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că se va lupta cu toate armele împotriva lui Liviu Dragnea, inclusiv pe cale legală. Firea avertizează că toți funcționarii și demnitarii care vor pune în aplicare ordinele lui Dragnea pe Legea bugetului vor răspunde penal, iar la final și Dragnea va fi acuzat de abuz în serviciu.

”Ceea ce face acum Dl Dragnea prin Legea Bugetului este falimentul Capitalei Romaniei dintr-un singur motiv : sa se razbune pe mine, pentru ca am avut curajul sa-i spun ca izoleaza tara si distruge echipa politica. Dovedeste ca ii uraste pe bucuresteni, pentru ca ei vor avea cu 25% mai putine servicii publice, daca Bugetul va fi votat in forma actuala de Parlament.
Le garantez locuitorilor din Bucuresti, cu sau fara buletin de Capitala, ca voi lupta cu aceasta monstruozitate de buget, si ne vom adresa tuturor forurilor interne si externe. 
Functionarii si demnitarii care pun in practica tot ceea ce comanda Dl Dragnea sa se gandeasca de doua ori, pentru ca vor raspunde personal, posibil chiar si pentru abuz in serviciu. Dumnealui va fugi de raspundere, cum a facut si in cazul OUG 13 pusa la cale de el : cand a vazut ca reactiile sunt negative, a dat vina pe cei mici. Ca un adevarat barbat de stat!
Sa nu se mai ascunda dupa Olguta, Codrin si Doinita! Sa vina el personal sa explice de ce vrea haos in Capitala!”, scrie Gabriela Firea.1 COMENTARIU

  1. Pai, chiar asa ! Nu inteleg cata putere are acest Dragnea in PSD si cine i-o confera… si cum stau pasivi atatia ” barbati adevarati si oameni de bine ” din acest partid, care au si pregatirea scolara , experientza manageriala si capacitatea si puterea fizica si psihica sa preia fraiele acestui partid si cum stau toti „pasivi ” si se uita la un singur om … la care-i „canta-n struna ” !!!
    De ce nu-l schimba de la butoane, sa puna pe altcineva si sa le arate celor din opozitie, ca degeaba este „altul ” ca Planul de guvernare stabilit de PSD-ALDE oricum se pune in aplicare asa cum este el facut , ca ei reprezinta „poporul roman ” prin girul dat la alegeri si ca in aceasta legislatura ASTIA CONDUC si nicidecum OPOZITIA … si cu asta basta ! SIMPLU !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here