Cunoscutul interlop Fuji a ieșit deja de ceva vreme din închisoare și pare să se fi cumințit. Mai mult, soția sa Florina a și dat naștere de curând unei fetițe, care a fost sărbătorită cu mare fast săptămâna trecută la Hotel Metropolis. Fuji i-a organizat fiicei sale un botez de lux, stropit cu băuturi scumpe și animat de maneliști celebri…

 

Cu aceeași figură impunătoare, cunoscutul interlop Fuji pare să se fi cumințit de când a fost eliberat din închisoare, în anul 2014. Tot atunci a început să își facă ordine în viață și a vândut tot ce nu îi mai aducea profit, renunțând la restaurantul său cu specific moldovenesc „La Taifas” din centrul orașului.

După ce a ieșit din închisoare, Fuji a devenit și tată. Soția sa Florina a dat de curând naștere unei fetițe, după care se pare că temutul interlop este topit. Săptămâna trecută, micuța a fost creștinată cu mare fast.

Petrecerea a avut loc la Hotel Metropolis, invitații cu dare de mâna etalându-și autoturismele de zeci de mii de euro în parcarea unității hoteliere de 5 stele. Tema aleasă cel mai probabil de Florina Istrate a fost Minnie și Mickey Mouse.

Doi animatori s-au asigurat ca personajele de desene animate să fie prezente și în persoană la eveniment. Nici ursitoarele și zânele nu au lipsit, botezul începând cu câteva momente dedicate mai degrabă copiilor.

Și cei mari au avut parte de distracție, mâncarea atent aleasă și băutura scumpă fiind însoțite de momente muzicale, pentru care Fuji a spart mii de euro. Dacă Anuța Motofelia este o prezență deja comună la nunți, botezuri și alte cumetri, pe unul dintre artiștii prezenți nu și-i permite multă lume.

Fuji a petrecut ca pe vremuri, cu maneliști de calibru. De data aceasta, invitat să îi distreze pe cei prezenți a fost Florin Salam, care a făcut dedicații toată seara, adunând sume frumușele și de la invitați.

 

După nuntă „de lux”, botez de fițe

Botezul primului copil al lui Fuji a fost însă modest comparativ cu nunta pe care acesta a organizat-o împreună cu Florina, cu care este împreună încă de când aceasta era în liceu.

Cei doi s-au căsătorit în 2010, înainte ca Ion Istrate să fie încarcerat în penitenciar. Petrecerea a avut loc tocmai în Cluj-Napoca, la restaurantul pe atunci de fițe Aroma. La ieșirea din biserica de la Coroana, mirii au eliberat porumbei albi.

Atât mirele, cât și mireasa au mers la biserică și la starea civilă în trăsuri, puse la dispoziție de Jacky. Acestea  erau „conduse” de călăreți îmbrăcați în haine tradiționale.

Doar artiștii chemați la petrecere la care au participat în jur de 200 de persoane au „costat” zeci de mii de euro. Petrecerea a semănat mai degrabă cu un concert privat. Maestru de ceremonii a fost actorul și prezentatorul TV Mihai Mitoșeru.

Pe scena au urcat artiști importanți care nici nu se ridică din pat pentru câteva mii de euro. Printre cei care au cântat s-au numărat: Andreea Bălan cu dansatoarele sale, dar și cu Petrișor, câștigătorul concursului „Dansez pentru tine”, soții Lupu și Cornelia Rednic, Angela Rusu și Loredana. Nici de la această petrecere nu au lipsit manelele, invitat fiind Jean de la Craiova.

Printre „decorațiunile” care i-au așteptat pe invitați la restaurantul clujean s-au numărat și sculpturile din gheață cu numele mirilor. De la petrecere nu au lipsit nici artificiile.  Și mâncarea servită invitațiilor a fost aleasă, mirii mizând pe purceluș în lapte, icre de manciuria sau somon la cuptor.

 

A lăsat alimentația publică pentru importul de fructe exotice

Gazeta de Bistrița a prezentat de curând noile afaceri ale lui Fuji, care a ales să se reprofileze după ce a ieșit din închisoare. Acesta a lăsat alimentația publică pentru importul de fructe exotice.

Demersurile le-a început în anul 2015 și au debutat cu mai multe vizite în Mexic, la unele însoțindu-l chiar soția Florina. În Mexic, Ion Istrate a vizitat mai multe unități de ambalare și conservare a bananelor. Inițial, Ion Istrate s-a asociat cu un cetățean de origine mexicană, mutat în Bistrița.

Firma sub umbrela căreia se desfășoară aceste activități comerciale se numește SAMEXICO ROMÂNIA SRL și are sediul social pe strada Bistricioarei, acolo unde funcționează și salonul Florinei Istrate.

Societatea comercială a fost înființată în anul 2015, având ca obiect de activitate comerțul cu ridicata al fructelor și legumelor. Deocamdată, firma este cu 0 cifră de afaceri, înregistrând deja pierderi de 7.600 de lei și datorii care trec de 220.800 de lei.

SAMEXICO ROMÂNIA SRL a fost pusă pe picioare de Ion Istrate și Ramirez Trigos Sergio Antonio, un cetățean de origine mexicană, care, se pare, are reședința în municipiul Bistrița.

La doar câteva luni de la înființare, s-a schimbat acționariatul societății comerciale. În acte, locul lui Ion Istrate este luat de Mihai Balogh, un tânăr de 27 de ani din Bistrița.

Anul acesta, chiar în luna ianuarie, în ecuație a mai intrat un cetățean străin. Este vorba despre Quinonez Salazar Edgar Antonio, originar din Mexic. Deși oficial, Ion Istrate s-a retras din acest business înainte de a începe activitatea, se pare că acesta încă este implicat în această afacere promițătoare.

SAMEXICO SRL România este companie soră cu Global Imports One, aflată în Mexic. Aceasta deține depozite în România, Marea Britanie, Belgia și Mexic. Societatea comercială oferă servicii de import-export, distribuție, dar și depozitarea produselor.

Printre produsele pe care le importă se numără bananele, avocado, ananas, mango și lime. Cu toate acestea, informațiile despre activitatea companiei pe teritoriul României sunt limitate. Site-ul românesc al societății comerciale nu oferă detalii despre unde se află depozitele acesteia, dar nici despre eventuale lanțuri de magazine sau supermarketuri unde s-ar găsi fructele importate de SAMEXICO România.

În afaceri a intrat și Florina Istrate, care are un salon de înfrumusețare. Se pare că aceasta face bani frumoși cu tatuajele semi-permanente, aceasta fiind prima promotoare a acestor tehnici în oraș.

În doar doi ani de la debutul afacerii sale, Florina Istrate nu doar că a ajuns să nu mai aibă loc pentru programări, ci și-a dublat și tarifele. Așa se face că, un tatuaj semi-permanent al sprâncenelor ajunge să coste în Bistrița mai mult decât în Cluj-Napoca.

Andreea Moldovan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.