Regele savanei, frământări, fundul sacului şi licitaţii sălbatice!

2693

O vrabiuţă sălbatică şi guralivă, de origine oarecum africană, ne-a şoptit că vestitul vânător bistriţean Traian Larionesi a ajuns aproape de „fundul sacului”, din pricina atacului în stilul unei veritabile haite de lupi, venit din partea autorităţilor.

Aşadar, cel supranumit până nu demult regele savanei, urmează se pare, să scoată la licitaţie trofeele de origine animală, adunate şi împăiate cu multă trudă în vremurile când hoinărea lipsit de griji prin safari.

Nu suntem siguri câte sunt, ce fel sau ce gen au sălbaticiunile deţinute de rege, nu suntem siguri la ce preţ se vor vinde bietele fiare sălbatice împăiate, dar vrăbiuţa continua să şoptească, iar Larionesi pare din ce în mai melancolic, oftând cu gândul la vremurile bune de altă dată.

Ok, şi cu asta basta, vrăbiuţa zboară, noi publicăm bârfa, şi Traian se pregăteşte, trist, de licitaţie. Rămâne totuşi o întrebare. Cum aţi ajuns dintr-un falnic vânător, un biet vânat, preamărite rege al savanei?


Materialul din această pagină a fost un pamflet şi trebuie, aşadar, tratat ca atare!

 

4 COMENTARII

  1. Toti cei care au luat ” fondurile cinegetice ” ale statului in locatie de gestiune… ” PRIN ATRIBUIRE DIRECTA ” ADICA GRATIS DE LA STAT… , s-au imbogatzit de-a bine-lea pe vanatul public al statului . La fel a fost si cu ” fondul forestier ” exploatat ” la sange ‘ si fara capatai … alandala si cu un singur scop, anume, acela de a se imbogatzi toti smecherii … si care daca se intampla ” tabulla rassa „… este ” egal ” pentru ei si pentru „strainejii ” care ajutati de acestia, efectiv isi bat joc de noi toti si efectiv ne ” fura tot din tzara ” !
    Cinei ” prostu ” … la urma urmei, cine „da ” sau… ” cine mananca ” ?!

  2. Nenorocitul care omoara animalele pentru satisfactia lui personala. Moaca de taran fudul satisfacut. Dar sper din suflet sa plateasca pentru distrigerea padurilor si omorul animalelor. Am evitat sa spun criminal de animale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here