Un microbuz și un autoturism au fost implicate într-un accident care a avut loc în Rebrișoara, lângă Podul Rebrei, pe DN 17D, la intersecția cu DJ 172. În cele două mașini se aflau în total 10 persoane, dintre care 3 au fost rănite. 

La fața locului s-au deplasat două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

 

Accidentul a avut loc pe fondul neatenției, conducătorul auto al autoturismului, o tânără de 25 de ani, din Chiochiș, care fără să se asigure, a virat brusc spre stânga, iar șoferul microbuzului, un bărbat de 65 de ani din Rebra, care nu a păstrat distanța regulamentară, a intrat în coliziune cu autoturismul.

WhatsApp Image 2018-05-07 at 15.20.07

Un bărbat de 65 de ani din Rebra, în timp ce conducea un microbuz pe DN 17D, pe direcția de deplasare spre Sîngeorz Băi, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare, a intrat în coliziune cu autoturismul din față, condus de o tânără de 25 de ani din Chiochiș. 

Ambii conducători auto au fost testați alcooltest, rezultatele fiind negative. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă„, a declarat pentru Gazeta de Bistrița, Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Accidentul rutier s-a soldat cu trei persoane rănite, toate fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Tânăra din Chiochiș, care se afla la volanul autoturismului, pare să aibă probleme ceva mai serioase, aceasta suferind un traumatism cranian, comoție cerebrală și traumatism de coloană cervicală.

Celelalte două persoane, pasagere în microbuz, au suferit traumatisme minore la membrele inferioare și escoriații.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here