FOTO/VIDEO: Accident cu cinci victime la pasarela din Beclean! Unul dintre răniţi, preluat de elicopterul SMURD

195

Un accident rutier, soldat cu cinci persoane rănite a avut loc în urmă cu circa o oră la pasarela de la Beclean. Una dintre victime a fost preluată de elicopterul SMURD. Accidentul s-a produs pe fondul oboselii unuia dintre şoferii maşinilor implicate.

 

În accidentul care a avut loc pe DN 17, la pasarela de la intrare în Beclean, au fost implicate două autoturisme şi un microbuz, circulaţia fiind blocată pe ambele sensuri.

Două din cele 5 victime au rămas încarcerate, fiind extrase dintre fiarele contorsionate de către echipajele SMURD venite la faţa locului, aceastea fiind conştiente dar cu politraumatisme.

Una dintre victime a fost preluată de un elicopter S.M.U.R.D, alte două victime conştiente fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru mai multe investigaţii, în timp ce alte două victime au refuzat să fie transportate la spital.

WhatsApp Image 2018-05-07 at 15.20.04

Potrivit IPJ BN, accidentul a avut loc ca urmare a oboselii la volan a unuia dintre conducătorii auto, un bărbat de 31 de ani din llfov, care a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu autoutilitara condusa de un bărbat de 30 de ani  din Dej. Un alt autoturism care a încercat să evite coliziunea, a părăsit carosabilul.

Traficul a fost reluat în urmă cu puţin timp.

 

Marius Vasilică

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here