(FOTO/VIDEO) Traficanți de droguri, prinși în flagrant de procurorii DIICOT Vrancea, în Beclean

497

Doi bistrițeni au fost prinși de procurorii DIICOT Vrancea, în timp ce încercau să vândă droguri în orașul Beclean din județul Bistrița-Năsăud, de pe urma cărora încercau să obțină circa 15.000 lei. Cei doi traficanți au fost reținuți și riscă să ajungă după gratii  pentru următoarele 30 de zile.

Joi, doi bărbați din Bistrița-Năsăud au fost reținuți pentru 24 de ore de procurorii DIICOT – BT Vrancea pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc și de mare risc,  trafic  precum și deţinere în vederea consumului de droguri de risc şi mare risc.

Conform procurorilor DIICOT Vrancea, unul din cei doi traficanți este bănuit că, în perioada 28.02.2019-01.03.2019,  a  introdus în ţară, din Spania, prin intermediul unei firmei de coletărie, cantitatea de 600 gr. cannabis şi 160 pastile ecstasy.

Potrivit sursei citate, cei doi bărbați au fost surprinși în flagrant, miercuri, în timp ce se aflau în orașul Beclean și încercau să comercializeze 100 pastile ecstasy şi 540 gr. de cannabis, în schimbul sumei de 15.000 de lei.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, oamenii legii au mai descoperit și alte cantități de cannabis, precum și 33 de comprimate ecstasy și un mini cântar electronic.

Cei doi bărbați urmează să fie prezentaţi Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea împreună cu polițiști specializați în combaterea criminalității organizate din Galați și Bistrița-Năsăud. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here