Un număr mare de tineri – circa 250 – candidează la funcțiile de primari, consilieri locali și consilieri județeni din partea Alianței pentru Bistrița-Năsăud, lansarea candidaturii acestora având loc vineri seara, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud.

La evenimentul dedicat celor circa 250 de tineri care candidează la alegerile locale pe listele Alianței pentru Bistrița-Năsăud au luat parte reprezentanți ai Partidului Social Democrat, atât de la nivel central, cât și din plan județean. Printre aceștia s-au aflat și preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan Gruia, și candidatul Alianței pentru Bistrița-Năsăud la funcția de primar al municipiului Bistrița, Cristian Niculae.

Prof. univ. dr. Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național PSD, a afirmat că schimbarea și reformarea PSD poate fi făcută numai acceptând mai mulţi tineri în echipă și oferindu-le credit pentru a dovedi de ce sunt capabili.

”Eu cred că, în acest moment, semnul schimbării partidului îl dăm aici, de la Bistriţa. Această schimbare o putem face numai cu dumneavoastră, cu tinerii, creditându-vă pe dumneavoastră. (…) Cel mai simplu ne schimbăm în momentul în care acceptăm mai multă democraţie internă, acceptăm mai mulţi tineri”, a transmis Vasile Dâncu.

La rândul său, președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, le-a transmis tutuor celor prezenți că îi sprijină și i-a încurajat să își demonstreze puterea prin fapte.

Un semn bun, având în vederea că dezvoltarea se face și cu tinerii profesioniști care înțeleg importanța colaborării cu cei cu mai multă experiență, cu oameni ce iubesc oamenii și cu cei ce știu că echipa este motorul ascensiunii. În ochii voștri am văzut ambiția de a demonstra că voi sunteți indispensabili reformării și progresului, iar acum aveți o şansă unică să vă demonstrați puterea. Viitorul este al vostru, iar eu voi fi un susţinător necondiţionat al fiecăruia dintre voi! Felicitări, Bogdan Ivan Gruia pentru frumoasa echipă pe care ai adunat-o în jurul tău! Acum, întreaga noastră echipă intră în lupta pentru binele comunității cu și mai multă forță, cu tineri valoroși, energici și cu viziune. Mulțumesc tuturor celor prezenți! A fost o reală plăcere să vă văd și îmi doresc ca după 27 septembrie să continuăm dezvoltarea județului împreună”, a declarat președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Însă, candidatul Alianței la cel de-al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud le-a transmis tinerilor prezenți la eveniment că nu vor avea deloc o misiune ușoară.

„Nu veţi avea o misiune uşoară, pentru că voi sunteţi generaţia care veniţi şi, în mod natural, veţi fi cei care veţi prelua, într-un termen scurt, mediu, frâiele administrării acestui judeţ, frâiele administrării organizaţiei noastre politice. Veţi avea o misiune nu simplă pentru că cei care ne desfăşurăm astăzi activitatea am avut target-uri, ştachete destul de sus ridicate şi îmi doresc foarte mult ca voi să le depăşiţi”, a adăugat Moldovan.

De asemenea, candidatul Alianței pentru Bistrița-Năsăud la un mandat de primar al municipiului Bistrița, Cristian Niculae, a completat că prezența tinerilor pe listele electorale este dovada clară că partidul se reformează.

”Am participat la evenimentul tinerilor candidați din partea Alianței pentru Bistrița-Năsăud cu emoție, cu speranță și mai ales cu optimism. Am văzut curtea Muzeului Județean plină de o nouă forță tânără și dinamica în politică și în administrație și am înțeles că ei sunt dovada că partidul se reformează. Putem ști cum arată viitorul doar atunci când ne implicăm și punem mână de la mână pentru a-l construi. Acești tineri, chiar mai mult decât alte generații, au și instrumentele și posibilitatea să construiască viitorul așa cum și-l doresc. Alianța pentru Bistrița-Năsăud are în acest moment cea mai tânără echipă, determinată, pregatită de muncă și sunt mândru să fiu alături de această echipă parte a schimbării în bine pentru Bistrița”, a spus Niculae.

Dintre cei 247 de tineri aflați pe listele Alianței pentru Bistrița-Năsăud, cel mai tânăr are doar 25 de ani, fiind vorba despre candidatul pentru funcția de primar al comunei Șant – David Szabo, fiul fostului primar din comuna Șanț – Ioan Szabo.

Lansarea tinerilor candidați ai TSD Bistrița-Năsăud

Posted by Bogdan Ivan Gruia on Friday, September 11, 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here