Un accident rutier a avut loc, miercuri, pe DJ 151, în Sigmir – cartier al municipiului Bistrița, în care au fost implicate un autoturism și un microbuz. În urma coliziunii nu s-au înregistrat victime, însă traficul a fost blocat.

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Bistrița-Năsăud și unul de pompieri au intervenit la un accident care a avut loc în cartierul Sigmi, pe DJ 151, unde un microbuz și un autoturism au colizionat.

În accident au fost implicate patru persoane, care, din fericire, niciuna nu a suferit leziuni grave.

La locul accidentului, echipajul SAJ Bistrița-Năsăud a găsit 4 persoane care au fost implicate în accident (2 bărbati, o femeie și un copil). Victimele sunt conștiente, cu leziuni minore, toate refuzând transportul la spital„, au transmis reprezentanții SAJ Bistrița-Năsăud.

Totodată, traficul în zonă a fost blocat.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, șoferul vinovat de producerea accidentului este un tânăr în vârstă de 26 de ani din Republica Moldova, care se afla la volanulu autoturismului. Acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu microbuzul, care tracta o remorcă pe care se afla un alt autoturism.

Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here