Un bărbat din orașul Năsăud a decedat, trupul neînsuflețit al acestuia fiind găsit pe malul râului Someș. Se pare că bărbatul ar fi încercat să traverseze râul folosind o tiroliană, însă a căzut în apă și s-a înecat.

În seara zilei de 26 iunie, polițiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi prin apel 112 despre dispariţia unui bărbat în vârstă de 66 ani, din Năsăud. Acesta a fost căutat de către fiul său, care i-a găsit maşina şi câteva obiecte personale, pe proprietatea sa, de lângă râul Someș, din Năsăud”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

La fața locului s-au deplasat atât polițiști, cât și pompieri, care au stabilit că bărbatul ar fi încercat să traverseze râul Someș, însă ar fi căzut în apă. Astfel, au fost demarate căutări în vederea găsirii bărbatului.

Pe proprietatea bărbatului a fost identificată o tiroliană pentru traversarea râului, pe care a fost culisat un cărucior care se afla la mijlocul tirolianei, deasupra apei, de acesta fiind agățate o plasă și o umbrelă, recunoscute de fiul persoanei dispărute ca aparținând tatălui său”, mai arată IPJ Bistrița-Năsăud.

În seara zilei de 26 iunie, căutarea bărbatului a fost sistată datorită lăsării întunericului, însă, din păcate, în data de 27 iunie, trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit pe malul drept al râului Someș.

Poliţiştii efectuează în cauză cercetări pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilită cauza decesului.

Sursa foto: Radu Sîrbu -Mesager24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here