Un autotren condus de un cetățean ucrainean, s-a răsturnat luni după-amiaza pe DN 17C, în timp ce cobora Dealul Târgului. Din fericire, șoferul a scăpat nevătămat. 

La locul accidentului a intervenit modulul SMURD. 

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, conducătorul auto, care a fost găsit conștient și cu leziuni ușoare, a ieșit pe cont propriu din autovehicul. 

„Conducătorul auto refuza transportul la spital. Au fost luate masurile de apărare împotriva incendiilor, în urma scurgerilor de combustibil”, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Prezenți la fața locului au fost și polițiștii din Năsăud.

„Din primele date, un autotren care circula pe raza localității Dumitra, pe direcția Bistrița spre Năsăud, și care era condus de un cetățean ucrainean în vârstă de 31 de ani s-a răsturnat în afara părții carosabile.  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BIstrița-Năsăud. 

Polițiștii Compartimentului Rutier Năsăud continuă verificările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul. 

Imagine
Imagine
Imagine


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here