Un accident rutier în urma căruia un tânăr de 21 de ani a fost rănit s-a produs vineri după-masă pe DN 17, în localitatea Susenii Bârgăului.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, în accident au fost implicate două autovehicule. Unul dintre acestea era condus de un bărbat de 47 de ani din Bistrița Bârgăului. Celălalt era condus de un tânăr de 21 de ani din Susenii Bârgăului.

În urma impactului, conducătorul auto de 21 de ani a fost rănit. La locul accidentului a intervenit Garda de Intervenție Prundu Bârgăului.

Victima în vârstă de 21 de ani a fost transportată la UPU SMURD Bistrița. Acesta prezintă multiple traumatisme”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

În zona în care s-a produs accidentul, pentru aproximativ 30 de minute, circulația s-a desfășurat alternativ, polițiștii dirijând traficul.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here