FOTO: Se pare că a călcat iar pe bec cu lemnul! Una din firmele lui Traian Larionesi, luată la puricat de polițiști

1856

Mai multe mașini cu însemnele poliției dar și o dubă cu jandarmi au descins astăzi la firma Stargate SRL din Ilva Mică, parte a grupului de firme Frasinul din Anieș, comuna Maieru, al căror patron este Traian Larionesi.

 

Potrivit informațiilor Gazeta de Bistrița se pare că este vorba despre o acțiune pe linie forestieră, sub coordonarea structurilor de poliție și a Gărzii Forestiere.

 

perchezitii larionesi 2 perchezitii larionesi 3 perchezitii larionesi

Sursele Gazeta de Bistrița susțin că oamenii legii au oprit mai multe tiruri care transportau material lemnos, pentru verificări. Totodată au descins și în incinta Staregate SRL din Ilva Mică, firmă care aparține lui Traian Larionesi.

 

VOM REVENI CU DETALII

 

4 COMENTARII

  1. Te referi si la Ciopa nașu Primarului LABĂ din BISTRITA BARGAULUI? Ca tot asa procedează si el. Dar el e smecher ca e prieten cu șefu gărzii forestiere BISTRITA, dosarele cu miliarde paguba stau la dospit.

  2. SE PARE CA IAR VA PLAC SUBIECTE CAN-CAN !!! DE CE OARE SI SCRIETI UN ARTICOL INAINTE DE FINALIZAREA UNUI CONTROL , CA SA VEDETI CE SE ”DESCOPERA”!?? VA SPUN EU DE CE , PENTRU CA NOUA ROMANILOR NE PLAC STIRILE GEN : WOWBIZ , CU OCHI IN PATRU , MARUTA , CAN-CAN . STIRI SPECTACULOASE DAR FARA ESENTA , FARA SEVA . VA ROG SA VA DOCUMENTATI SI SA FACETI UN ARTICOL CONCRET DUPA FINALIZAREA UNUI CONTROL CU DATE SI CIFRE EXACTE , SA NU V-A PUNETI IN SITUATIA DE A SCRIE CA SI NOTA DE SUBSOL : ”ACEST MATERIAL A FOST UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE” 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here