Peste 130 de persoane care locuiesc în blocurile sociale din cartierul Viișoara au fost verificate, joi, de polițiști și jandarmi, dar și de repezentanți ai primăriei și Poliției Locale. Șapte persoane au fost duse la Poliție pentru clarificarea unor proceduri judiciare.

Aproape 50 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și inspectori din cadrul Primăriei Bistrița au verificat, joi, peste 130 de persoane, depistate în zona blocurilor sociale din Viișoara.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, acțiunile au urmărit asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și respectarea normelor în vigoare privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale persoanelor care locuiesc în zona respectivă. Pe lângă aceste aspecte, polițiștii au verificat și respectarea obligațiilor impuse unor persoane aflate sub control judiciar, dar și pentru depistarea unor persoane dispărute.

Astfel, polițiștii au legitimat și verificat 136 de persoane care locuiesc la blocurile sociale din cartierul bistrițean Viișoara. Șapte dintre acestea au fost conduse la sediul Poliției pentru clarificarea unor proceduri judiciare.  

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor normelor legale privind evidența, domiciliul și reședința, iar alte două pentru nerespectarea ordinii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here