Treizeci de kilograme de petarde și artificii, deținute fără drept, țigări care ar proveni din acte de contrabandă și o capcană utilizată pentru braconaj, au fost ridicate de polițiști, în urma a trei percheziții efectuate, miercuri, în județul Bistrița-Năsăud.

La data de 30 decembrie, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, la locuințele mai multor persoane din comunele Zagra și Coșbuc.

„Activitățile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă, orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept și braconaj.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor 30 de kilograme de articole pirotehnice categoriile P1,F1 și F2, precum și 34 de pachete de țigări din Ucraina și care ar proveni din acte de contrabandă. De asemenea, a mai fost descoperită și ridicată o capcană utilizată la acțiuni de braconaj cinegetic”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările în cauză continuă pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă, operațiuni cu articole pirotehnice fără drept și braconaj.

La activități au participat polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și din cadrul Poliției Orașului Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here