Trei tineri, bănuiți de tâlhărie și lipsire de libertate, au fost reținuți, în urma unor percheziții derulate miercuri la domiciliile acestora de polițiștii specializați în investigații criminale. Cei trei sunt cercetați pentru tâlhărie și lipsire de libertate, după ce, la jumătatea lunii trecute, l-au agresat pe un tânăr din Chiraleș, l-au sechestrat timp de mai multe ore într-un autoturism și i-au furat bani.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, în continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud au descins miercuri la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie, în Bistrița și Lechința.

Trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, cu propunere de arestare  preventivă pentru 30 de zile.

„La percheziții au fost descoperite și ridicate un pistol de tip airsoft, cu muniție neletală, mai multe plicuri cu substanțe pulbere și vegetale, susceptibile a avea efect psihotrop, un cântar electronic și un grinder. De asemenea, au mai fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o tonfă, o sabie și 160 de euro.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, la data de 18 iunie, cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 19-25 de ani, ar fi agresat fizic, după care ar fi sechestrat într-un autoturism, pentru aproximativ 5 ore, un tânăr de 23 de ani, din Chiraleș, de la care ar fi sustras 2000 de lei”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea documentării activității infracționale a celor implicați.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor de la Acțiuni Speciale și criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, precum și de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here