Nouă persoane au fost reținute de polițiștii bistrițeni în urma perchezițiilor efectuate miercuri, într-un dosar de braconaj  și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Printre bunurile confiscate de oamenii legii se numără 40 de arme, majoritatea letale, peste 600 de cartușe, peste 20 kg de carne de vânat, peste 200 de trofee de vânat și peste 260 litri de alcool.

Polițiștii din Bistrița-Năsăud au efectuat miercuri 80 de percheziții domiciliare, în județul Bistrița-Năsăud, într-un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, pentru infracțiuni de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și braconaj (VEZI AICI ).

„În urma perchezițiilor efectuate, au fost indisponibilizate 39 de arme, din care 35 letale, cu destinația vânătoare (2 dintre acestea fiind deținute ilegal), 4 arme neletale din categoria celor supuse regimului autorizării (toate 4 deținute ilegal), 607 cartușe pentru arme letale deținute ilegal, peste 20 de kilograme de carne vânat, peste 200 de trofee de vânat, 265 de litri de alcool etilic, telefoane mobile și bani.

Totodată, a fost dispusă măsura reținerii față de 9 persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și braconaj”, a transmis Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Ancheta continuă sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here