Un accident feroviar a avut loc, luni, în localitatea Ilva Mică. O autoutilitară a fost lovită de un tren. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă șoferul, care nu a acordat prioritate de trecere la nivel cu calea ferată, a rămas fără permis pentru următoarele 60 de zile.

Modulul SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi au intervenit luni în localitatea Ilva Mică, la un accident feroviar.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, doar o persoană, mai precis șoferul autoturismului a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă nu s-a impus transportul acestuia la spital. 

În tren se aflau aproximativ 30 de persoane. Și în acest caz, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii au fost și ei prezenți la locul accidentului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acesta. 

„Astăzi, polițiștii au fost solicitați să intervină la un eveniment feroviar în localitatea Ilva Mică. Trenul accelerat Cluj-Galați a acroșat o autoutilitară condusă de un tânăr de 23 de ani din Feldru. Atât conducătorul vehiculului cât și mecanicul de locomotivă au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

A fost luată măsura sancționării contravenționale a conducătorului autoutilitarei pentru neacordarea prioritate la nivel de trecere cu cale ferată, fiind totodată dispusă măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pentru 60 de zile”, a transmis Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here