Primăria Bistrița, în parteneriat cu Penitenciarul Bistrița, derulează o amplă acțiune de ecologizare a râului Bistrița, pe raza teritorială a municipiului.

La fel ca în fiecare an, desfășurăm acțiunea de ecologizare a râului Bistrița, în parteneriat cu Penitenciarul Bistrița, pe toată zona cadastrală a orașului nostru. Ce n-am putut să facem în această primăvară, datorită restricțiilor impuse de starea de urgență, facem acum, în aceste zile. Sâptămâna aceasta vom finaliza malul drept al râului, iar săptămâna viitoare vom ecologiza malul stâng al Bistriței Ardelene”, a anunțat viceprimarul municipiului Bistrița, Cristian Niculae.

Potrivit acestuia, ”curățenia orașului este și va fi prioritate zero pentru administrația municipiului, fiind o carte de vizită a orașului nostru”, motiv pentru care susține că va veghea în permanență la păstrarea curățeniei și chiar precizează că va fi intolerant cu cei ce nu respectă natura.

1 COMENTARIU

  1. Pe cio.mar.lanii de romani ( ma scuzati ca si io tot roman sunt … si poate tot asa ) , numai daca-i spanzuri… numai asa-i inveti si-i fortzezi sa fie ordonati si curati !
    Peste tot unde te duci, vezi numai gramezi de moloz, de gunoaie si de saci cu resturi manajere aruncate aiurea.
    Apropo, stiu edilii notri din BN, ca deseurile din plastic si metal nu au fost ridicate de o luna de zile de pe la locatarii particulari (?) si ca daca se contiua tot asa, o sa le gasim azvarlite prin tot felul de locuri asa zise ” izolate ” deoarece locatarilor nu le convine sa-si faca depozite de gunoaie , acasa la ei ?
    Oare ce se intampla ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here