Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a anunțat că au fost finalizate lucrările la ”unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din județ”, fiind vorba despre un tronson de circa 5 km din DJ 154B – de la Monor până la limita cu județul Mureș. Investiția s-a ridicat la aproximativ 2,5 milioane euro.

Așa cum am promis, lucrările la unul dintre cele mai spectaculoase drumuri de la noi din județ, respectiv DJ 154 B- Monor, până la limita cu județul Mureș, au fost finalizate! O investiție cu o garanție de 10 ani, realizată din bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, care cuprinde, de la execuția terasamentelor, asigurarea scurgerii apelor, structură rutieră, amenajarea drumurilor laterale, ziduri de sprijin, până la poduri și podețe. Felicitări constructorului, pentru seriozitate și profesionalism și domnului primar Ioan Cira și viceprimarului Gheorghe Cotoc, pentru care, acesta a fost un proiect de suflet. De asemenea, putem spune că una dintre cele mai mari dorințe ale monorenilor și gledinarilor s-a îndeplinit”, a transmis Emil Radu Moldovan.

Contractul pentru aceste lucrări a fost câștigat de asocierea dintre Transilvania Grand Construct (lider), Aqua Parc SRL și Someș Top Grup (proiectare), lucrările fiind demarate în primăvara acestui an, fiind finalizate recent. Constructorul oferă o garanție de 10 ani pentru aceste lucrări.

Investiția s-a ridicat la 11,9 milioane lei, adică aproximativ 2,5 milioane euro, și a fost asigurată cu fonduri din bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here