FOTO: Drumurile din județ, inspectate de prefectul Stelian Dolha

Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, a verificat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, mai multe zone din județ unde se circulă dificil, de regulă, atunci când ninge ca să vadă dacă drumarii își fac datoria.

Prefectul Stelian Dolha a inspectat în cursul nopții de sâmbătă spre duminică mai multe zone în care căderile de ninsoare generează de regulă probleme în județ: Pasul Tihuța, zona Dealul Ștefăniței, Piatra Fântânele și a solicitat echipelor din teren intervenții pe mai multe segmente de drum pentru care au apărut sesizări din partea cetățenilor.

Deoarece avertizarea de cod galben pentru ninsori este valabilă toată ziua de duminică, dar și noaptea viitoare, prefectul județului Bistrița-Năsăud le solicită angajaților Drumurilor naționale-secția județeană, echipelor de deszăpezire dar și administrațiilor locale să rămână mobilizate în toată această perioadă și să intervină prompt pentru degajarea carosabilului„, informează Instituția Prefectului, pe Facebook.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj, în cursul nopții trecute, pe drumurile naționale și autostrăzile aflate în administrare s-a acționat cu 251 de utilaje și s-au împrăștiat peste 2.500 t de materiale antiderapant.

În cursul nopții trecute (în intervalul orar 04.01.2020, ora 17:00 – 05.01.2020, ora 05:30), pe drumurile naționale și autostrăzile administrate de DRDP Cluj s-a actionat cu 251 de autoutilaje și s-au răspândit 2.510 de tone de material antiderapant.
Drumarii de la DRDP Cluj acționează în permanență pentru a menține circulația în condiții de siguranță.
Carosabilul este umed pe toate drumurile naționale și autostrăzile de pe raza de administrare a DRDP Cluj, ninge, vizibilitatea este bună, iar temperaturile sunt cuprinse între -3°C și 0°C.
Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate„, informează DRDP Cluj.

In cursul noptii trecute (in intervalul orar 04.01.2020, ora 17:00 – 05.01.2020, ora 05:30), pe drumurile nationale si…

Gepostet von Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj am Samstag, 4. Januar 2020

1 COMENTARIU

  1. Nu mai vorbiti prostii si constatati faptul ca TOATE DRUMURILE NOASTRE SUNT BUNE ! N-aveti decat sa cititi la fiecare iesire din localitate ca scrie clar … ” DRUM BUN ! „

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here