Un dispensar medical ultramodern a fost inaugurat în comuna Căianu Mic, investiția fiind realizată pentru ca locuitorii acestei comune să aibă acces la servicii medicale de calitate chiar la ei acasă.

”O investiție în sănătate de care vor beneficia toți locuitorii văii, un obiectiv realizat din necesitate și prețuire pentru oameni de toate vârstele. Felicitări, Paul Știr, un primar tânăr, devotat, un gospodar în adevăratul sens al cuvântului. Mă bucur că cele două specialități: medicină de familie și stomatologie vor funcționa la standarde înalte și vor continua să fie asigurate de cadre medicale cu experiență: dr. Logigan Ioan, dr. Logigan Margareta și dr. Măluțan Iov. Vă mulțumim că sunteți zi și noapte alături de comunitate. Îmi crește inima când văd că proiectul început acum 2 ani, finanțat de Guvernul PSD, unul aplecat nevoilor oamenilor, își arată utilitatea. Este unul dintre cele mai frumoase și dotate dispensare din județ! Paul, ai reușit să faci din Căianu Mic, capitala văii și știu că proiectele tale continuă! Eu îți sunt alături, ca de fiecare dată și am mare încredere în tine. Pe 27 septembrie, așa cum ne-ai obișnuit, rezultatul alegerilor va fi pe măsura implicării tale pentru binele comunității!”, a precizat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

La rândul său, primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr, a adăugat că investițiile în sănătate au fost și vor rămâne o prioritate a administrației locale din Căianu Mic.

Am inaugurat dispensarul medical al comunei noastre! Prieteni dragi, începând de astăzi, în mod oficial, comuna noastră beneficiază de un dispensar medical ultramodern! A fost, cu adevărat, o zi binecuvântată și vreau să-i mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru acest lucru! Investițiile în sănătate au fost și vor rămâne o prioritate a administrației locale din Căianu Mic!. (…) De asemenea, aduc mulțumiri și colegilor mei din cadrul Primăriei și Consiliului Local Căianu Mic pentru munca depusă și implicarea în realizarea acestui proiect, dar și constructorului, SC PugnaFlor Construct SRL, pentru seriozitatea cu care a tratat acest proiect”, a precizat Paul Știr.

Fondurile pentru realizarea acestei investiții au fost asigurate de Guvernul României, prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de Gazeta de Media – portal Gazeta de Bistrița, CUI mandatar financiar județean: 21200019.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here