Trei autoturisme și un autotren au fost implicate într-un accident rutier produs joi după-amiaza pe DN 17, în localitatea Unirea. În urma impactului, o persoană a fost rănită. UPDATE: În accident au fost implicate în total 10 autovehicule

La locul accidentului au intervenit mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, o persoană având nevoie de îngrijiri medicale.

”În urma accidentului un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost transportat la spital cu o plagă la nivelul unui membru superior”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud. 

Traficul rutier a fost blocat în zona în care s-a produs accidentul, polițiștii Biroului Rutier acționând pentru reluarea circulației. La această oră pe se circulă alternativ, pe o bandă. 

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, mai multe echipaje de polițiști de la Serviciul Rutier și Biroul Rutier acționează în zonă, dirijează traficul și efectuează măsurători și verificări în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

UPDATE

În accident au fost implicate 10 autovehicule, nouă autoturisme și o autobasculantă.

Mai multe echipaje de polițiști de la Rutieră și politisti locali au intervenit ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în cartierul Unirea din Bistrița. Conform primelor date, cel mai probabil din cauza exploziei unei anvelope, șoferul unei autobasculate ( încărcată cu piatră) care circula pe direcția Bistrița-Vatra Dornei, un bărbat de 50 de ani, din Susenii Bârgăului, a pierdut controlul acesteia și a intrat în coliziune cu o coloană de 9 autoturisme care erau oprite la culoarea roșie a semaforului, după care s-a răsturnat”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Accidentul a fost soldat cu rănirea unui bărbat de 53 de ani, din Livezile, conducător al unuia dintre autoturismele avariate și care a fost transportat la spital.

Toți conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul polițiștii Biroului Rutier.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.