Un accident rutier a avut loc, miercuri după-amiaza, în localitatea Chiuza, unde un autoturism a ajuns într-un șanț de pe marginea carosabilului. Cinci persoane sunt implicate în accident, în acest moment acestea fiind evaluate de echipajele medicale.

La fața locului au fost trimise un echipaj de prim-ajutor, unul de terapie intensivă mobilă și o autospecială de stingere cu spumă.

Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului cinci persoane, potrivit primelor date transmise de ISU Bistrița-Năsăud. Două erau ieșite din autoturism, conștiente și cooperante. Trei persoane se aflau în interiorul autoturismului și au fost scoase de către echipajele de intervenție.

Victimele nu erau încarcerate, au rămas în autoturism la recomandarea dispecerului ISU, pentru a nu li se agrava leziuni la suferite în urma unei eventuale extrageri forțate.

Acestea primesc îngrijiri medicale la locul accidentului, conducătorul auto prezintă episoade de pierdere de conștientă„, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Toate cele 5 victime vor fi transportate la UPU SMURD Bistrita.

sursa foto: Radu Sîrbu Facebook

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

1 COMENTARIU

  1. Atitea accidente ,nu avem infrastructura,puneti politia locala sa urmareasca trecerile de pietoni si cine trece cu nasul in telefon s-au nu se asigura,trece strada pe trecere parca e la plimbare in curtea lui pe trecere de pietoni,codul rutier spune ca;trebuie sa teaverseze in pas vioi ca si pieton sa fie amendat sa invatam si pietoni sa circule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here