Caravana Copilăriei, eveniment organizat de Direcția Educație-Turism din cadrul Primăriei Bistrița, alături de Centrul Cultural Municipal și Asociația „Aripi de copil”, a ajuns, azi, la preşcolarii şi elevii din cartierul aparținător Viișoara.  

„Împreună cu reprezentanții Consiliului Local al Tinerilor, ne-am întâlnit cu 33 de preşcolari, 92 de elevi ai ciclului primar și 83 de elevi de gimnaziu, cărora le-am oferit rechizite, cărți, produse de igienă, jucării și dulciuri. Așa cum am promis, caravana a adus în curtea școlii spiritul zilei de 1 Iunie, cu muzică pentru copii, pictură pe față, baloane, dar și animație cu personaje de basm întruchipate de membrii trupei de teatru Alexandru Misiuga”, a transmis Ioan Turc, primarul municipiului Bistrița. 

După ce ieri a fost la Sărata, caravana va poposi, în zilele următoare, și la Sigmir, Slătinița și Unirea, pentru ca toți copiii din cartierele care aparțin municipiului să simtă că nu au fost uitați și să se poată bucura că fac parte din comunitatea extinsă a Bistriței. 

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here