Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul spitalului din Bistrița este în plin șantier, lucrările de modernizare și extindere fiind demarate. La finalul acestora, spațiul în care va funcționa UPU va fi de 1.414 mp, față de 280 de mp cât era până acum.

Unitatea de Primiri Urgențe face obiectul unui proiect în valoare de circa 2 milioane de euro, care prevede reabilitarea, modernizarea și extinderea acestui compartiment al spitalului.

Pe lângă extinerea spațiului în care va funcționa, noua Unitate de Primiri Urgențe va avea parte de tehnică medicală și dotări de ultimă generație.

În plus, implementarea proiectului va duce și la soluționarea uneia dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă pacienții care ajung la UPU Bistrița – timpii de așteptare.

Lucrările sunt efectuate de asocierea dintre DEPISTO STAR SRL Gheorgheni asociat (pentru lucrări de construcții, instalații interioare, electrice, sanitare, HVAC, PSI) și GB INDCO SRL București (pentru lucrările de instalații de fluide medicale). 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here