Duminică, la Biroul Electoral Județean Bistrița-Năsăud au fost depuse dosarele candidaților Alianței pentru Bistrița-Năsăud pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni. Candidatul Alianței la șefia administrației județene este Emil Radu Moldovan.

Alianța pentru Bistrița-Năsăud a depus lista de candidaturi pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și lista de candidați pentru legislativul Consiliului Județean. Avem aproximativ 23.000 de susținători care au semnat pentru depunerea acestora candidaturi, cărora le mulțumesc că au avut încredere în noi”, a declarat Emil Radu Moldovan.

Astfel, pe listă figurează 38 de nume, câteva dintre acestea fiind ”new-entry”, potrivit președintelui PSD Bistrița-Năsăud:

Avem cea mai bună listă de consilieri, spun eu, echilibrată, care reprezintă toate zonele geografice ale județului și o plajă largă din profesiile din județul Bistrița-Năsăud. Așa cum am mai spus, spuntem pregătiți să câștigăm aceste alegeri. Sper să obținem o majoritate în Consiliul Județean”, a mai adăugat Emil Radu Moldovan.

Din Alianța pentru Bistrița-Năsăud fac parte patru formațiuni politice – PSD, ALDE, PRO România și UDMR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.