O adolescentă din Colibița a dat vineri după-amiază, nas în nas cu un urs. Fata a fost salvată de jandarmii montani, care au pornit imediat spre locul în care aceasta se afla, după ce au fost anunțați de pericol prin 112.

Vineri, în jurul orei 15.00, de Luminație, o fată de 16 ani din Colibița a ales să urce însoțită doar de câinele său până la casa de vară, imobil nelocuit momentan, pentru a aprinde o lumânare la mormântul unor rude decedate, în zona Poiana Andreichii – Colibița, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

În timp ce aceasta aprindea lumânările și așeza florile pe morminte, în zonă și-a făcut apariția un urs.

Minora a înțeles că se află în pericol și a sunat imediat la 112, pentru a solicita sprijinul jandarmilor montani de la Postul Colibița. Jandarmii i-au recomandat să stea la adăpost și au pornit imediat înspre zona indicată.

Deoarece la întoarcere minora se putea întâlni din nou cu animalul, jandarmii au însoțit-o până în Colibița, pentru a ajunge în siguranță acasă.

1 COMENTARIU

  1. Nu mai anuntati jandarmii… ci parlamentarii , sa mearga ei acolo, dade-i halesc ursii pe ei, sa scapam de toti astia care au pus valoare mai mare pe ursi decat pe oamnii, bunurile si proprietaile lor .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.